top of page

HOTEL'S ONLINE CHECK-UP

Πόσο "υγιής" είναι η online παρουσία του ξενοδοχείου σας και πως επηρεάζει την κερδοφορία σας; Το κατάλυμα σας μπορεί και καλύτερα με μικρές και εύκολες αλλαγές. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για την online παρουσία του ξενοδοχείου σας, να εγκαταστήσετε αν χρειαστεί κατάλληλες εφαρμογές για να βελτιώσετε τις δυνατότητες και προοπτικές της, και θα λάβετε λύσεις για  να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις νέες προκλήσεις του κλάδου.

Online check up for hotels.png

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 

Τα τελευταία χρόνια ο ξενοδοχειακός κλάδος αντιμετώπισε μεγάλες κρίσεις. Από την χρεοκοπία της Thomas Cook που άφησε πίσω της αρκετά χρέη, τον COVID-19 αλλά και τον ενεργειακό πόλεμο βλέπουμε τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ξενοδοχεία να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες τους.

Και ενώ τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν το κατάλληλο budget για marketing τα μικρότερα ή και οι ξενώνες δεν φτάνουν στο ίδιο επίπεδο τα μεγάλα. Πλέον όμως είναι μονόδρομος η αύξηση της προβολής σε περισσότερες αγορές όπως και το άνοιγμα σε περισσότερα target group πελατών μέσω της παρουσίας τους σε περισσότερα κανάλια. Σημείο κλειδί είναι και η αύξηση των απευθείας κρατήσεων για  να μειωθεί το κόστος κράτησης, επομένως να μειωθούν και οι πληρωμές προμηθειών προς τους OTAs (Booking.com, Expedia etc.).

 

Για την επίτευξη όμως της νέας στρατηγικής και στόχων είναι απαραίτητη η σωστή διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου, που ξεκινάει από την ιστοσελίδα, και συνεχίζει στην κατάλληλη τιμολογιακή πολιτική, την χρήση λειτουργικών συστημάτων κ.ο.κ.

γεώργιος πολυχρονίδης.jpg

Το 2022 σύμφωνα με τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις, είναι χρονιά ρεκόρ. Η χρονιά όμως δεν τελείωσε και οι χειμερινοί προορισμοί έχουν πολλές προκλήσεις μπροστά τους.

Πολυχρονίδης Γεώργιος

HOTEL'S ONLINE CHECK-UP

 

Το Hotel's Online Check-Up είναι μια νέα υπηρεσία που έχει ως σκοπό την βασική κατάρτιση των ιδιοκτητών μικρομεσαίων ξενοδοχείων και ξενώνων πάνω στις νέες τεχνολογίες και προκλήσεις του κλάδου της φιλοξενίας.  Χωρίζεται σε δύο στάδια: 

  • Check-up calls. Πρόκειται για την αρχική συζήτηση με τον ξενοδόχο για να μάθουμε για την υφιστάμενη κατάσταση, τους προβληματισμούς και στόχους για το κατάλυμα του. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος προχωράμε σε επόμενες κλήσεις 

  • Διάγνωση.  Ο έλεγχος δηλαδή της online παρουσίας σας για λάθη, δυνατότητες βελτιώσεων και προσθηκών και δημιουργία παρουσίασης PDF που περιλαμβάνει την παρουσίαση συμβουλών και προτάσεων για την βελτίωση της συνολικής online/digital παρουσίας του ξενοδοχείου, ώστε να μπορέσουν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την αύξηση των πωλήσεων, των απευθείας κρατήσεων και της κερδοφορίας του.

 

Οι προτάσεις μπορούν σε μεγάλο βαθμό να υλοποιηθούν ακόμα και από μικρούς ξενοδόχους ή ιδιοκτήτες ξενώνων, το προσωπικό τους, από τις εταιρείες που ήδη συνεργάζονται (πχ. website developers) ή αν κρίνεται απαραίτητο μπορούν να προταθούν εξειδικευμένοι επαγγελματίες αλλά και να γίνει σύσταση συγκεκριμένων τεχνολογικών προϊόντων και εφαρμογών.

Μερικές από τις ερωτήσεις που θα σας απαντήσουμε:

 

ℹ️Γιατί η μηχανή κρατήσεων που έχω στην ιστοσελίδα μου δεν μου φέρνει ικανοποιητικό αριθμό κρατήσεων, και πως μπορώ να τις αυξήσω;

ℹ️ Γιατί πρέπει να συνδέσω και άλλα κανάλια πλέον των Booking.com & Expedia,  και πως μπορούν να με βοηθήσουν να αυξήσω τις κρατήσεις μου και να απευθυνθώ σε νέο πελατολόγιο;

ℹ️ Το Channel Manager χρησιμοποιείται κυρίως από μεγάλα ξενοδοχεία, σε τι θα με ωφελήσει αν το εγκαταστήσω; Είναι δύσκολο στον χειρισμό του;

ℹ️ Χρειάζομαι καινούργια ιστοσελίδα ή μόνο κάποιες αλλαγές στην υπάρχουσα;

ℹ️ Γιατί πρέπει να ελέγχω το Google Analytics και πόσο εύκολη είναι η χρήση του;

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

 

H συμβουλευτικού χαρακτήρα αυτή υπηρεσία απευθύνεται:

 

  •  
  • σε επαγγελματίες με ανησυχίες, που θέλουν να είναι ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο και να προσαρμόζονται σε αυτές,

  • σε ξενοδόχους που θέλουν να τρέξουν άμεσα κρατήσεις για τον χειμώνα,  παράλληλα όμως να προετοιμαστούν για το 2023 και να θέσουν γερές βάσεις και για τα επόμενα χρόνια,

  • σε επιχειρηματίες που έχουν ήδη επενδύσει σε συστήματα αλλά δεν τους έχουν φέρει τα αποτελέσματα που περιμένανε.

  • σε όλους αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγές αλλά δεν ξέρουν σε ποιους να απευθυνθούν

Αν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προχωρήσουμε σε μία μη δεσμευτική πρώτη επαφή. 

Θα χαρούμε πολύ να σας φανούμε χρήσιμοι,

η ομάδα του Tourism Forward

Online Check-Up | Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ευχαριστώ για το μήνυμα σας!

bottom of page