Αναζήτηση
  • Georgios Polychronidis

"Abad Guest" Project: ΑζερμπαϊτζάνProject: Private Sector Development and Vocational Education and Training in the South Caucasus. Country: Azerbaijan

To πρόγραμμα σε συνεργασία με την Revify και εντολέα την μη κυβερνητική οργάνωση GIZ, αφορούσε αρχικά την εκπαίδευση του Αζέρικου κρατικού οργανισμού ABAD στο σύγχρονο ξενοδοχειακό περιβάλλον και σε δεύτερο πλάνο την δημιουργία ενός οδικού χάρτη για την περάτωση του έργου.

Το έργο "ABAD GUEST":

Το έργο του πελάτη αφορά την δημιουργία ενός υβριδικού τουριστικού οργανισμού που θα συμβάλει μέσω τεχνογνωσίας, υλικής και οικονομικής στήριξης στην αύξηση του επιπέδου απασχόλησης, δημιουργώντας νέους χώρους εργασίας, βελτιώνοντας την οικονομική ευημερία των περιφερειών και στηρίζοντας την τουριστική βιομηχανία των μη αστικών περιοχών του Αζερμπαϊτζάν.


Διάρκεια Project:

Το έργο ολοκληρώθηκε σε δύο μήνες, και αφορούσε δύο παρουσιάσεις προς την επιτροπή και μέλη του κρατικού οργανισμού ABAD.


Παρουσιάσεις: Παρουσίαση: Online Distribution Basics Εκπαίδευση των εμπλεκόμενων μερών στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον του ξενοδοχειακού κλάδου.


2η παρουσίαση: Δημιουργία και παρουσίαση ενός οδικού χάρτη με όλα τα απαιτούμενα στάδια για την υλοποίηση του προγράμματος ABAD GUEST και προτάσεις για χρήση συγκεκριμένου τεχνολογικού υλικού.1 προβολή0 σχόλια

2021| Georgios Polychronidis,MA. | Ptolemaida

Tel.: +30 6988 710470 | Impressum | Datenschutz

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now